ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Η Chiquita προάγει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού με την κυκλοφορία της Ειδικής Έκδοσης των Ροζ Αυτοκόλλητων.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

28 Σεπτεμβρίου 2020 ・ 4 ανάγνωση λεπτών

Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Παγκόσμιας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού και η Chiquita ντύνει το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητό της στα ροζ, για να ταιριάζει με τη Ροζ Κορδέλα, το διεθνές σύμβολο της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ΑΑΕ), τα περιορισμένης κυκλοφορίας ροζ αυτοκόλλητα της Chiquita θα στολίσουν 200 εκατομμύρια μπανάνες σε όλο τον κόσμο.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο κοινός καρκίνος στον κόσμο για τις γυναίκες και ο δεύτερος πιο κοινός καρκίνος συνολικά. Η συλλογή των Ροζ Αυτοκόλλητων είναι μια πρωτοβουλία της Chiquita για να δείξει την υποστήριξή της κατά τη διάρκεια του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στην εκπαίδευση των καταναλωτών της.

Η Chiquita προάγει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού με την κυκλοφορία της Ειδικής Έκδοσης των Ροζ Αυτοκόλλητων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε για άλλη μια φορά την υποστήριξη της Chiquita στον αγώνα μας να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους για τον καρκίνο του μαστού. Μέσω της υποστήριξης των συνεργατών που έχουν κοινούς στόχους με την Chiquita, μπορούμε να εκπαιδεύσουμε περισσότερους ανθρώπους σχετικά με το πόσο σημαντικός είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής και η έγκαιρη ανίχνευση, καθώς και να προσφέρουμε υποστήριξη σε ασθενείς και επιζώντες μέσω προγραμμάτων φροντίδας και ανάρρωσης.

Brant Woodward, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Νοτιοανατολικής Περιοχής της ACS
Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία

Η Chiquita συνεργάστηκε με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη δημιουργία έξι νόστιμων συνταγών, όπως ένα Smoothie με μπανάνα Chiquita, αχλάδι, κουρκουμά και τζίντζερ, ένα Smoothie με μπανάνα Chiquita, παντζάρι, καρότα και αγγούρια, ένα Smoothie σε μπολ με μπανάνα Chiquita, μάνγκο και ανανά, μια Υγιεινή ζελεδένια φρουτοσαλάτα Chiquita, μια συνταγή για Μπισκότα με μπανάνα Chiquita και βρόμη με μόλις δύο συστατικά και ένα Σορμπέ με μπανάνα Chiquita και φρέσκια σάλτσα σμέουρων.Κάθε συνταγή ακολουθεί τις διατροφικές οδηγίες της ACS με σκοπό να μάθει στους καταναλωτές πόσο σημαντικό είναι να διατηρούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Η Chiquita είναι περήφανη που ενεργεί ως «Καλός Γείτονας» και δείχνει την υποστήριξή της στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, ο οποίος επηρεάζει τις γυναίκες και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η δική μας πρέσβειρα, η Miss Chiquita, είναι γυναίκα, πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στην ευαισθητοποίηση γι' αυτόν τον σκοπό και ελπίζουμε να συμβάλουμε στην πρόοδο που καταγράφετα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Jamie Postell, Διευθυντής Πωλήσεων για τη Βόρεια Αμερική.
Chiquita_ροζ_αυτοκόλλητα_ευαισθητοποίηση1

Εκτός από την ACS, η Chiquita έχει ενώσει τις δυνάμεις της με αντικαρκινικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Pink Ribbon στη Γερμανία, της Fondazione AIRC στην Ιταλία και του Ιδρύματος Ana Ross στην Κόστα Ρίκα, στην οποία η Chiquita μάλιστα θα διανέμει μάσκες προσώπου με θέμα την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, σε εργαζόμενους και οικογένειες του συνεργαζόμενου αγροκτήματός της, το Grupo Calindo.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link