ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

1 Απριλίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Δεκατέσσερα εκπληκτικά σχέδια έχουν επιλεγεί ανάμεσα στις είκοσι νικητήριες συμμετοχές του διασκεδαστικού παγκόσμιου διαγωνισμού της Chiquita, η οποία προσκάλεσε τους καταναλωτές της να δημιουργήσουν σχέδια που θα κοσμήσουν το εμβληματικό της Μπλε Αυτοκόλλητο. Τα επιλεγμένα σχέδια θα εμφανιστούν σε εκατομμύρια μπανάνες Chiquita σε ολόκληρο τον κόσμο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020.

Η προωθητική ενέργεια «Βάλε την πινελιά σου» ξεκίνησε από την αρχή του σχολικού έτους το 2019 στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ιταλία, στην Ελλάδα, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία με εκπληκτικά βραβεία, όπως iPads Pro και Apple pencil. Κατά τη διάρκεια αυτής της προωθητικής ενέργειας, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σχέδια και να τα ανεβάσουν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita. Η Chiquita έλαβε περίπου 500 συμμετοχές!

Οι νικητές είναι:

  • Regina R., Alexandria H. και Aviva M. από τις ΗΠΑ
  • Karolien S., Tim de L. και Jenny C. από την Ολλανδία
  • Valérie G., Elodie D., Caroline C. από το Βέλγιο
  • Valentina A., Mariangela R., Carlo Andrea S. από την Ιταλία
  • Μαρία Σ., Χαράλαμπος Δ., Μαρία Τ. από την Ελλάδα
  • Mara G., Alexandra U. και Sonja M. από τη Γερμανία
  • Martina K. και Simone H. από την Αυστρία
Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita

Η Chiquita τροφοδοτεί τη διασκέδαση γιατί οι νόστιμες μπανάνες της περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία από απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, οπότε είναι μια φανταστική πηγή φυσικής ενέργειας και ο πιο νόστιμος τρόπος για να απελευθερωθούν οι δυνατότητες του κάθε δημιουργικού μυαλού, σε κάθε ηλικία. Μια μπανάνα Chiquita προσφέρει μια άμεση και σταθερή ώθηση ενέργειας χάρη στα υγιεινά της φυσικά σάκχαρα και τις διαλυτές ίνες. Αυτό το θαυμάσιο φρούτο περιέχει επίσης κάλιο το οποίο, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία εκμάθησης αυξάνοντας την εγρήγορση. Νόστιμες και διασκεδαστικές – είναι αναμενόμενο λοιπόν όλοι, και ειδικά τα παιδιά, να τις λατρεύουν! Δεν υπάρχει καλύτερο συνοδευτικό για το κολατσιό στο σχολείο.

Τα επιλεγμένα σχέδια θα γίνουν ένα σημαντικό μέρος της μακράς και εντυπωσιακής ιστορίας του παγκοσμίως γνωστού Μπλε Αυτοκόλλητου της Chiquita, διπλά στις διάσημες ανά τον κόσμο εκδόσεις όπως το ετήσιο Ροζ Αυτοκόλλητο της εταιρείας για τη στήριξη της ευαισθητοποίησης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, τα αυτοκόλλητα fitness και τα αυτοκόλλητα περιορισμένης έκδοσης Ricardo Cavolo. Τα σχέδια που νίκησαν θα εμφανίζονται επίσης στο υλικό πωλήσεων της Chiquita, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Chiquita.

Μπορείτε να συλλέξετε και τα 14 αυτοκόλλητα, με τα καλλιτεχνήματα που σχεδιάστηκαν από τους ταλαντούχους καταναλωτές της Chiquita, στα καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ξεκινώντας από αυτόν τον Φεβρουάριο. Μην ξεχάσετε να συμπληρώνετε τη συλλογή σας μέχρι να τα έχετε όλα!

Από το ξεκίνημά της η Chiquita έδειξε την ισχυρή της δέσμευση για το καλό των παιδιών και συνεχίζει ακόμα δυναμικά να επενδύει σε δράσεις που αφορούν τις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Being a Good Neighbour”, επιδεικνύουμε τη δέσμευσή μας προς τις κοινότητες στις οποίες ζουν οι εργαζόμενοι μας και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουμε την εκπαίδευση των παιδιών οι γονείς των οποίων εργάζονται στην εταιρία, τόσο μέσω των επενδύσεων σε σχολικές υποδομές όσο και μέσω της παροχής σχολικών πακέτων. Σε ετήσια βάση, διανέμουμε πάνω από 3.300 σχολικά πακέτα σε παιδιά των εργαζομένων μας στις τροπικές περιοχές που γίνεται η παραγωγής των προϊόντων μας, δηλαδή στη Γουατεμάλα, στην Ονδούρα και στην Κόστα Ρίκα. Τα εκπαιδευτικά πακέτα από την Chiquita στοχεύουν στη στηρίξη των παιδιών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με το υλικό που απαιτείται για να έχουν όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να αριστεύσουν και επομένως δίνοντάς τους προοπτικές και ελπίδα για το μέλλον τους. Η προσέγγιση της Chiquita στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων είναι ενσωματωμένη στην προσέγγιση της βιωσιμότητας “Behind the Blue Sticker”.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσπάθειες βιωσιμότητας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://chiquitabrands.com/sustainability/

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita
Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita
Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita
Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε την πινελιά σου» της Chiquita

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link