ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Η Chiquita συμβάλλει στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η καμπάνια του Οκτωβρίου με το Ροζ Αυτοκόλλητο της Chiquita βοήθησε στην παροχή θερμής υποστήριξης στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη έγκαιρου εντοπισμού του καρκίνου του μαστού.

Το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο του brand ντύθηκε στα ροζ για τον μήνα Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού , ώστε να εναρμονιστεί με το διεθνές σύμβολο αυτής της τόσο σημαντικής καμπάνιας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Chiquita έδωσε μέσα από τον ιστότοπό της συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια υγιεινή διατροφή, δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη του καρκίνου. Με την υποστήριξη διατροφολόγων της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ACS), δημιούργησε επίσης για εσάς μια σειρά υγιεινών «Ροζ» συνταγών με πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita. Οι μπανάνες αποτελούν σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχουν ίνες, βιταμίνες και σημαντικά αντιοξειδωτικά.

Οι συνταγές εναρμονίζονται με τις διατροφικές οδηγίες της ACS, που συνιστούν μια διατροφή με έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά, τα αναποφλοίωτα δημητριακά και τις άπαχες πρωτεΐνες, με περιορισμένη κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου. Ανάμεσά τους η εξαιρετικά υγιεινή Κρέμα Budwig με μπανάνα Chiquita, το πεντανόστιμο Σωtέ μπανάνα Chiquita με γαρίδες, μια υγιεινή επιλογή που είναι έτοιμη μέσα σε μόλις 15 λεπτά, και το Πρωινό με κινόαl, μια θαυμάσια εναλλακτική αντί του συνηθισμένου σας προγεύματος.

Βασικοί παράγοντες επιρροής και πρεσβευτές της Chiquita επισήμαναν επίσης το μήνυμα #PinkOctober στο διαδίκτυο, προβάλλοντας τη ζωτική σημασία της αύξησης της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Για παράδειγμα, οι @all.thats.pretty ανέδειξαν τα μοναδικά οφέλη της μπανάνας Chiquita και τη θερμή αφοσίωση του brand σε αυτόν τον καλό σκοπό, παροτρύνοντας τον κόσμο να επισκεφθεί τη σελίδα της εταιρείας για να βρει υπέροχες συνταγές με μπανάνες και ευφάνταστους τρόπους για να συμπεριλάβει περισσότερες μπανάνες στο διατροφολόγιο της οικογένειας.

Chiquita helps the fight against breast cancer

Άλλες πολύτιμες συνεισφορές ήταν περισσότερες λαχταριστές συνταγές, όπως η συνταγή για απίθανο κέικ σοκολάτας που συνοδεύει τέλεια τον καφέ, το οποίο η @samanthahadadi έφτιαξε με ροζ γλάσο για να στηρίξει την πρωτοβουλία #PinkOctober, το γευστικότατο smoothie με υπερτροφές της @maureenpowel’s και τα νόστιμα μπολ με ροζ smoothie από το @oneslicemore’s, που περιέχουν μπανάνες Chiquita και δύο λαχανικά.

Chiquita helps the fight against breast cancer

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία ευχαρίστησε την Chiquita για τις προσπάθειές της, που στρέφονταν στην παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού, όπως δωρεάν μεταφορές για χημειοθεραπεία, δωρεάν διαμονή κοντά στο κέντρο θεραπείας και καθημερινή υποστήριξη όλο το 24ωρο στη γραμμή βοήθειας για τον καρκίνο.

Chiquita helps the fight against breast cancer

Η οκτωβριάτικη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού αποσκοπεί να διασφαλίσει ότι οι γυναίκες όλου του κόσμο θα μάθουν πόσο σημαντικό είναι να αυτοεξετάζονται ώστε να αυξηθεί η έγκαιρη διάγνωση. Σημειώνουμε από κοινού πρόοδο στην αντιμετώπιση της ασθένειας –τα ποσοστά καρκίνου του μαστού μειώθηκαν κατά 40% στις ΗΠΑ από το 1989, το οποίο σημαίνει ότι σώθηκαν 348.800 ζωές. Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 64,3 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού και έχει προσφέρει:
• πάνω από 477.000 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε καρκινοπαθείς και στους συνοδούς τους
• σχεδόν 480.000 δωρεάν μεταφορές στα κέντρα θεραπείας
• καθοδήγηση μέσω θεραπείας για 34.000 ασθενείς μέσω των καθοδηγητών επαγγελματιών υγείας (patient navigator)
• πάνω από 5.400 υπηρεσίες προσωπικής υποστήριξης σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού

Chiquita helps the fight against breast cancer

Η ACS προσφέρει ζωτική βοήθεια σε ασθενείς, επιζήσαντες και φροντιστές –πάνω από 118 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν τον ιστότοπο cancer.org, ο οποίος παρέχει τις τελευταίες πληροφορίες για κυριολεκτικά κάθε σχετικό θέμα, ενώ η αντίστοιχη γραμμή βοήθειας έλαβε πάνω από 1,42 εκατομμύρια κλήσεις. Το πρόγραμμα CHANGE της ACS έχει αναλάβει 3,2 εκατομμύρια κοινωνικών και επιμορφωτικών δράσεων, και περίπου 34.000 περούκες έχουν δοθεί σε ασθενείς, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν σχεδόν 2,2 εκατομμύρια δολάρια.

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η υγιής διατροφή αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην πρόληψη του καρκίνου: τα φρούτα και τα λαχανικά, στα οποία περιλαμβάνονται οι γευστικές μπανάνες μας, αποτελούν ζωτικό κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας να γίνει αυτή η νόσος παρελθόν.

Chiquita helps the fight against breast cancer - 5

Για να μάθετε περισσότερα ή για να λάβετε βοήθεια, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.cancer.org/fightbreastcancer ή καλέστε την καθημερινή 24ωρη γραμμή ζωντανής υποστήριξης στο 1-800-227-2345. Η Chiquita συνεχίζει να στηρίζει αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό και να ευαισθητοποιεί το κοινό μέσω των Ροζ Αυτοκόλλητων στις μπανάνες μας, παρέχοντας επίσης ευρύτερη υποστήριξη στην αύξηση της ευαισθητοποίησης όλον τον Οκτώβριο και μέσω συνεργατικών πρωτοβουλιών όλο τον χρόνο.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link