ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η Chiquita τρελαίνεται για μπάρμπεκιου με τέσσερις νέες καλοκαιρινές συνταγές

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 Αυγούστου 2020 ・ 8 ανάγνωση λεπτών

Λόγω των κανόνων τήρησης αποστάσεων, πολλές καλοκαιρινές δραστηριότητες με φίλους και οικογένειες έχουν αλλάξει. Επομένως, η Chiquita προσφέρει τέσσερις νέες συνταγές για επιδόρπιο με προετοιμασία σε μπάρμπεκιου.

Κάθε συνταγή είναι μια μοναδική νέα εκδοχή κλασικών καλοκαιρινών επιδορπίων, χρησιμοποιώντας μπανάνες Chiquita που έχουν ψηθεί σε ψησταριά. Με αυτές τις συνταγές, είναι σίγουρο ότι οι αναμνήσεις σας από τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας θα σας μείνουν αξέχαστες.

Οι μπανάνες Chiquita είναι το τέλειο σνακ για ακόμη πιο ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Μπορείτε να τις απολαύσετε όπως επιθυμείτε, αλλά αν τις ψήσετε, θα ανακαλύψετε ότι έτσι ενισχύεται η υπέροχη γεύση και ποιότητά τους, αναδεικνύοντας μια καπνιστή γλυκύτητα που είναι ιδανική για τους γευστικούς μας κάλυκες το καλοκαίρι. Οι μπανάνες υποστηρίζουν απόλυτα τον υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως κάλιο, μαγνήσιο και βιταμίνες B2, E και C. Επιπλέον, περιέχουν φυσικά σάκχαρα, που σας παρέχουν μια σταθερή ώθηση ενέργειας για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τις καλοκαιρινές δραστηριότητες στην παραλία, την πισίνα ή στο σπίτι, ενώ κάνετε μπάρμπεκιου με φίλους ή την οικογένεια.

“Η Chiquita συνδυάζει αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες, όπως τo ψήσιμο των μαρσμέλοου και το μπάρμπεκιου, με τις πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita, για να δημιουργήσει τέσσερις νέες συνταγές που προσθέτουν μοναδικές πινελιές στις πιο κλασικές καλοκαιρινές συνταγές για επιδόρπια”, είπε η Tina Varjabedian, Διευθύντρια Μάρκετινγκ για τη Βόρεια Αμερική. “Καθώς οι οικογένειες συνεχίζουν να ακολουθούν τους κανόνες τήρησης αποστάσεων, ελπίζουμε αυτές οι συνταγές να συμβάλουν στην καλοκαιρινή διασκέδαση.”

Οι συνταγές της Chiquita με ψητές μπανάνες περιλαμβάνουν τα εξής γευστικάεπιδόρπια:

Καραμελωμένες ψητές μπανάνες Chiquita

Με μαλακή υφή και υπέροχη γεύση! Για να φτιάξετε καραμελωμένες μπανάνες Chiquita, τις ψήνετε με αρκετές καραμέλες βουτύρου και καρυκεύετε με λίγο θαλασσινό αλάτι. Αυτό το επιδόρπιο είναι πολύ απλό και γρήγορο, ωστόσο θα εντυπωσιάσει τους πάντες στα καλοκαιρινά μπάρμπεκιου!

Ψητές μπανάνες Chiquita γεμιστές με σοκολάτα και μάρσμελοου

Τα μάρσμελοου πάντα φέρνουν στον νου το καλοκαίρι. Η νέα εκδοχή της Chiquita για αυτό το κλασικό καλοκαιρινό επιδόρπιο, με γλυκές μπανάνες, λιωμένη σοκολάτα και μαλακά μάρσμελοου, θα γίνει το αγαπημένο επιδόρπιο μικρών και μεγάλων!

Μπανάνα σπλιτ με ψητές μπανάνες Chiquita

Όλοι λατρεύουν το μπανάνα σπλιτ! Ψήστε τις μπανάνες Chiquita με σιρόπι σφενδάμου για να αποκτήσει λίγη επιπλέον γλυκύτητα, και καλύψτε με αμύγδαλα φιλέ για να γίνει το επιδόρπιο λίγο πιο τραγανό. Σερβίρετε με δύο μπάλες παγωτό βανίλια για να ολοκληρώσετε αυτό το διαχρονικό επιδόρπιο!

Ψητές μπανάνες Chiquita με κανέλα

Μια συνταγή με τρία συστατικά και πλούσια γεύση! Ένα βίγκαν επιδόρπιο που δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό: Καλύπτετε τις μπανάνες Chiquita με λάδι καρύδας και κανέλα και τις ψήνετε στο μπάρμπεκιου.

Οι συνταγές με ψητές μπανάνες Chiquita είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η Chiquita προσφέρει υποστήριξη στους λάτρεις της μπανάνας Chiquita, καθώς διανύουμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στον ιστότοπο www.Chiquita.gr.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link