ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Συνταγές για υγιεινό πρωινό με μπανάνες Chiquita

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 Απριλίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Κατά τη διάρκεια της περιόδου κατ' οίκον περιορισμού, αποτελεί πραγματική πρόκληση να βρει κανείς υγιεινές συνταγές για τρία γεύματα την ημέρα για όλη την οικογένεια, τα οποία είναι επίσης εύκολο να παρασκευαστούν και να καταναλωθούν επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ειδικότερα για ένα πρωινό γεύμα, οι υγιεινές ιδέες εξαντλούνται γρήγορα. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση μπορούν να βοηθήσουν οι εύχρηστες και λαχταριστές μπανάνες Chiquita. Θρεπτικές και υγιεινές, γεμάτες με κάλιο, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, οι μπανάνες υποστηρίζουν ιδανικά τον οργανισμό και είναι τα απόλυτα εύχρηστα φρούτα που μπορείτε να προσθέσετε στο πρωινό γεύμα σας για να το καταστήσετε θρεπτικότερο. Σχεδιάσαμε ένα εβδομαδιαίο μενού ενός υγιεινού πρωινού Chiquita για να καταστεί ευκολότερος ο προγραμματισμός των γευμάτων και να εξοικονομήσετε χρόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Καλή απόλαυση!

ΔΕΥΤΕΡΑ: Για να ξεκινήσετε την εβδομάδα, το υπέροχο και πολύχρωμο vegan υγιεινό γεύμα σας είναι γεμάτο με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ένα μπολ γεμάτο πολύχρωμα φρούτα είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας και θρεπτικών ουσιών.

ΤΡΙΤΗ: Αυτή η υπέροχη, υγιεινή συνταγή-παραλλαγή σε ένα από τα αγαπημένα επιδόρπια της Αμερικής γαρνίρεται με μια κλασική, νόστιμη μπανάνα Chiquita, χωρισμένη κατά μήκος, κόκκινα φρούτα και φυστικοβούτυρο για ένα πρωτεϊνούχο και υγιεινό πρωινό γεμάτο γεύση και έντονα χρώματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Είμαστε στα μισά της εβδομάδας! Και αυτές οι τηγανίτες με μπανάνα Chiquita και βρώμη είναι υπέροχα μαλακές, αφράτες, φρουτώδεις και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσει τη μέρα της η οικογένεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το ελληνικό γιαούρτι και τα κόκκινα φρούτα (σμέουρα και φράουλες) προσθέτουν μια πεντανόστιμη νότα ενέργεια σε αυτό το σούπερ υγιεινό πρωϊνό.

ΠΕΜΠΤΗ: Φτάσαμε σχεδόν στο Σαββατοκύριακο! Παραμονή της Παρασκευής και σας έχουμε ένα σούπερ απλό και υγιεινό πρωϊνό, γεμάτο από φρούτα όπως οι μπανάνες Chiquita, κόκκινα μούρα, καρπούζι, ελληνικό γιαούρτι και θρυμματισμένα πεκάν. Ένα μπολ με πεντανόστιμα φρούτα που προσφέρει ενέργεια και υγεία. Αυτό είναι το πρωινό που πρέπει να επιλέξετε όταν επιθυμείτε να ξεκινήσετε δυναμικά και γεμάτοι ζωντάνια την ημέρα σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Είναι Παρασκευή! Τα καταφέρατε! Και να σας ανταμείψουμε με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργήσαμε αυτό το υγιεινό πρωινό που μπορείτε να το απολαύσετε κατευθείαν μέσα από το βάζο. Αυτή η υγιεινή συνταγή απαιτεί μια σχετική προετοιμασία το προηγούμενο βράδυ, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είναι ιδιαίτερα γευστική! Δημιουργήστε στρώσεις με γιαούρτι, σπιτική γκρανόλα και φέτες μπανάνας Chiquita σε βάζα. Αφήστε το στο ψυγείο για λίγα λεπτά (ή ακόμα καλύτερα όλο το βράδυ) και το επόμενο πρωϊνό θα απολαύσετε ένα λαχταριστό και υγιεινό γεύμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Αααα…το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αφράτες βάφλες μπανάνες για το πρωϊνό του Σαββάτου; Αυτή η υγιεινή συνταγή για βάφλες περιέχει περιέχει κρεμώδεις μπανάνες Chiquita τόσο στο μείγμα όσο και στη γαρνιτούρα, μαζί με μερικά βατόμουρα και σαντιγύ. Γευστικότατο! Ποιος χρειάζεται μεσημεριανό μετά από αυτό;

ΚΥΡΙΑΚΗ: Απλά δεν είναι Κυριακή αν δεν έχετε pancakes στο πρωϊνό. Αυτή η κλασική και υγιεινή συνταγή για παρασκευή pancakes με μπανάνες περιλαμβάνει μπανάνες Chiquita, μύρτιλα και μία δόση κανέλας. Οι γλυκατζήδες μπορούν να τις γαρνίρουν με σιρόπι σφενδάμου, για να μην ξεχνάνε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας.

Τα εύκολα και υγιεινά πρωϊνά γίνονται ακόμα ευκολότερα με την μπανάνα Chiquita σαν υλικό. Και μην ξεχνάτε, το πρόγραμμα 7 Ημερών για ένα Υγιεινό Μενού Πρωϊνού Γεύματος δεν περιλαμβάνει μόνο τις πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita, αλλά έχει σχεδιαστεί ώστε οι συνταγές της εβδομάδας να χρησιμοποιούν τις μπανάνες σε κάθε στάδιο ωριμότητας ακόμα και τις πιο ώριμες, προκειμένου να ελαχιστοποιείται η παραγωγή απορριμμάτων.Γι’αυτό σιγουρευτείτε ότι έχει προμηθευτεί ένα μεγάλο τσαμπί με μπανάνες Chiquita από την αρχή της εβδομάδας, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην αγορά προκειμένου να σας φτάσει για την εβδομάδα που έρχεται. Απολαύστε το υγιεινό πρωινό σας και μείνετε ασφαλείς!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link