ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Nogal Wildlife Reserve Τιμήθηκε με το Βραβείο Blue Flag για 12η Χρονιά

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

13 Ιουλίου 2020 ・ 4 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita Συνεχίζει να Υποστηρίζει την Προστασία του Περιβάλλοντος, καθώς και την Περιβαλλοντική Ανάπτυξη και Εκπαίδευση.

Για 12η συνεχή χρονιά, το Οικολογικό Πρόγραμμα Blue Flag τίμησε την Chiquita στο Nogal Nature and Community Reserve στην Κόστα Ρίκα, με ένα βραβείο στην κατηγορία Natural Spaces, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις περιβαλλοντικές προσπάθειες της εταιρείας. Αυτό το πρόγραμμα είναι υπό την επίβλεψη των αρχών της Κόστα Ρίκα και σκοπός του είναι να ενθαρρύνει την προστασία φυσικών και κοινωνικών τοπίων σε ολόκληρη τη χώρα. Οι οργανισμοί που θέλουν να λάβουν αυτό το βραβείο θα πρέπει να διατηρούν υψηλό επίπεδο αξιολόγησης σε τομείς όπως την αποδοτική χρήση ενέργειας, τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων, την ποιότητα του νερού, τη χρήση οργανικών και βιοδιασπώμενων στοιχείων καθώς και πολλά άλλα. Όλα τα παραπάνω συμβαδίζουν πλήρως με τη δέσμευση της Chiquita για βιωσιμότητα.

Η περιοχή Nogal βρίσκεται στον Μεσοαμερικανικό Βιολογικό Διάδρομο στην Κεντρική Αμερική, ο οποίος είναι το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο βιοποικιλότητας στον κόσμο. Με στόχο την προστασία και την ενίσχυση της βιοποικιλότητας σε αυτήν την ακμάζουσα κοινότητα, η Chiquita και ένα μέρος των πελατών της ίδρυσαν το 2004 το καταφύγιο Nogal. Όλα αυτά τα χρόνια, η Chiquita και οι συνεργάτες της έχουν λάβει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με τη βιωσιμότητα της περιοχής, για να υποστηρίξουν τα άγρια ζώα αλλά και τα μέλη της τοπικής κοινότητας σε μια έκταση περίπου 1000 στρεμμάτων γης, όπου βρίσκεται το Nogal.

 

NOGAL_Περιοχή Nogal_φωτογραφίες Ana Laura Masis
Περιοχή Nogal (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ana Laura Masis)
NOGAL_Γραφείο Nogal_φωτογραφίες Ana Laura Masis
Γραφείο Nogal (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ana Laura Masis)
λογότυπο Blue Flag

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link