ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Φτιάξτε πεντανόστιμες συνταγές με ώριμες μπανάνες Chiquita και μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

26 Μαΐου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Όταν κάτι είναι καλό, δεν είναι ποτέ αρκετό, ή τουλάχιστον έτσι λέγεται. Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι αυτό ισχύει για τις μπανάνες Chiquita!

Με τη φανταστική κρεμώδη γεύση τους και τα οφέλη που προσφέρουν για την υγεία μας, είναι αναμενόμενο να θεωρείται το αγαπημένο φρούτο παγκοσμίως. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι πρέπει να πετάξετε τις μπανάνες που έχουν ωριμάσει πολύ: Διατηρήστε τις ώριμες μπανάνες βάζοντάς τις στην κατάψυξη, ώστε να φτιάξετε το καλύτερο παγωτό μπανάνα που έχετε δοκιμάσει.

Οι μπανάνες είναι το τέλειο, λαχταριστό, αλλά και υγιεινό σνακ: Είναι πλούσιες σε σημαντικές βιταμίνες (C και B6) και σε τρυπτοφάνη, την πρωτεΐνη που μας κάνει να νιώθουμε ευεξία, αλλά και σε βασικά μέταλλα (κάλιο και μαγνήσιο) και διαλυτές ίνες. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μια καλή ποσότητα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά και ότι δεν πετάτε τρόφιμα άσκοπα, ακολουθήστε αυτόν τον απλό οδηγό και κάντε κλικ στις υπέροχες συνταγές παρακάτω.

  1. Ξεφλουδίστε την μπανάνα και σπάστε τη σε κομματάκια ή κόψτε τη ροδέλες
  2. Τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα ταψί και φτιάξτε μία στρώση, χωρίς το ένα κομμάτι να αγγίζει το άλλο
  3. Βάλτε το ταψί στον καταψύκτη και αφήστε τα λίγο να παγώσουν
  4. Αφού παγώσουν, μαζέψτε τα κομμάτια και αποθηκεύστε τα σε ένα δοχείο

Μπορείτε να βρείτε επιπλέον συμβουλές εδώ, σε αυτόν τον ιστότοπο wiki, παρακολουθώντας αυτό το βίντεο ή αυτόν τον εξαιρετικό οδηγό στο Youtube για επιπλέον ιδέες.

Και δεν είναι να απορεί κανείς, αφού ακόμη κι ο τίτλος αυτής της συνταγής είναι αρκετός για να σας πείσει για το πόσο γευστικό είναι το αποτέλεσμα. Αρκεί να αναμίξετε κόκκινα φρούτα, μπανάνες Chiquita, γιαούρτι, γάλα αμυγδάλου, μέλι και γκρανόλα, για να φτιάξετε το τέλειο, δροσιστικό σνακ που χρειαζόσασταν μετά τη γυμναστική: μια λαχταριστή γρανίτα.

Με αυτήν την εύκολη συνταγή, αρκεί απλώς να αναμίξετε τις μπανάνες που έχετε παγώσει, τη σκόνη matcha και το γάλα αμυγδάλου μέχρι να ομογενοποιηθούν, στη συνέχεια να βάλετε το μείγμα στον καταψύκτη σας για μια ώρα και… ιδού το νόστιμο αποτέλεσμα! Πιάστε τα κουτάλια σας διότι μόλις φτιάξατε ένα αξεπέραστο παγωτό!

Απολαύστε χωρίς ενοχές με μια παραδοσιακή, οικογενειακή και αγαπημένη συνταγή, η οποία αντικαθιστά τις θερμίδες με αξεπέραστη γεύση. Απλώς ανακατέψτε τις παγωμένες μπανάνες Chiquita με στραγγιστό γιαούρτι και εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Έπειτα, ψύξτε το για να φτιάξετε μια μοναδική λιχουδιά που όλοι θα λατρέψουν.

Έχουμε πολλές ακόμη συνταγές smoothie στην ιστοσελίδα μας, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τα γούστα όλων. Κάποια από τα συστατικά τους πραγματικά θα σας εκπλήξουν! Είμαστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πόσο ωραία αναμειγνύονται οι παγωμένες μπανάνες Chiquita με μια μεγάλη ποικιλία από αγαπημένα συστατικά, για να σας προσφέρουν λιχουδιές οι οποίες, εκτός από πεντανόστιμες, είναι και υγιεινές.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link