ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΝΕΑ

Νέα OOH καμπάνια: «Τέλεια από τη φύση της»

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΝΕΑ

22 Οκτωβρίου 2021 ・ 3 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita λανσάρει νέα out-of-home καμπάνια: «Τέλεια από τη φύση της»

Η Chiquita ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας της καμπάνιας, για την προώθηση του μηνύματος της χαράς και του υγιεινού τρόπου ζωής, στους δρόμους της Ελλάδας. Η καμπάνια «Τέλεια από τη φύση της» έχει ως στόχο να αναδείξει τις νόστιμες μπανάνες Chiquita και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Η χαρούμενη και δυναμική καμπάνια θα φιλοξενηθεί σε λεωφορεία, billboards και στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι μπανάνες Chiquita είναι αναμφίβολα «Τέλειες από τη φύση τους»! Τρώγονται εν κινήσει, ξεφλουδίζονται εύκολα και δεν χρειάζονται μαχαίρι ή πλύσιμο για να τις απολαύσετε. Και το καλύτερο; Είναι πραγματικά πεντανόστιμες και εξαιρετικά θρεπτικές, αφού είναι πλούσιες σε κάλιο για να προστατεύουν την καρδιά, γεμάτες βιταμίνες Β & C και απαραίτητα αντιοξειδωτικά, ένα αληθινό superfood. Ως υποστηρικτής της υγιεινής ζωής, η Chiquita δημιούργησε μια σειρά από συνταγές με βάση την μπανάνα για όλες τις χρήσεις, από πρωινά έως επιδόρπια, για να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι.

Η φράση «Τέλεια από τη φύση της» συνάδει απόλυτα με την κουλτούρα των Ελλήνων, οι οποίοι είναι από την φύση τους υπερήφανοι για τον πολιτισμό, την ιστορία και την ταυτότητά τους. Με αφετηρία την διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πλευρά της Chiquita, αλλά και την αψεγάδιαστη ποιότητά της, η καμπάνια προωθεί την ιδέα της αποδοχής του αυθεντικού και αληθινού εαυτού μας.

Με την νέα αυτή καμπάνια η Chiquita επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω ενδυνάμωση της σχέσης της με τους Έλληνες καταναλωτές και να τους προσφέρει την γευστικότερη και ποιοτικότερη μπανάνα της αγοράς. Με την ενίσχυση της προβολής της, αλλά και της παρουσίας της στα supermarket και τα καταστήματα, η Chiquita επιδιώκει να γίνει η πρώτη, φυσική επιλογή των εγχώριων καταναλωτών. Η καμπάνια τρέχει ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αυτό το σαββατοκύριακο και φιλοξενείται σε πληθώρα εξωτερικών σημείων, με το μοναδικό κίτρινο χρώμα της Chiquita να εμφανίζεται πάνω σε λεωφορεία, διαφημιστικές πινακίδες και στάσεις ΜΜΜ στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link
Powered by Social Snap