ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

Κάντε τον Vegetarian Μήνα πιο απολαυστικό με τις μπανάνες Chiquita!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

19 Οκτωβρίου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Ο Οκτώβριος είναι o Μήνας Vegetarian και τι καλύτερο από το να τον γιορτάσετε με τις υπέροχες μπανάνες Chiquita; Τα πεντανόστιμα και υγιεινά φρούτα μας, εκτός από ιδανικά για μια χορτοφαγική διατροφή, είναι τέλεια και για τη διατροφή των vegan!

Παράλληλα, οι μπανάνες μας δεν αποτελούν απλώς φρούτα υψηλής ποιότητας με ασυναγώνιστη γεύση: Είμαστε και πρωτοπόροι στον χώρο μας σε θέματα που αφορούν τη φροντίδα του περιβάλλοντος, και καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για να μειώσουμε το ενεργειακό αποτύπωμά μας. Με αυτόν τον τρόπο, αναλαμβάνουμε την υποχρέωσή μας απέναντι στο περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας το κρίσιμο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Επίσης, για όλους εσάς που νοιάζεστε βαθύτατα για την ευημερία των ζώων, είμαστε σίγουροι ότι θα σας ευχαριστήσει το γεγονός ότι επίσης λαμβάνουμε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά μέτρα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο από τις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις μας στη φύση και στα πλάσματα που ζουν σε αυτή, ενώ έχουμε αναλάβει σημαντικά έργα για τη βελτίωση του περιβάλλοντος στις χώρες όπου εργαζόμαστε.

Οι μπανάνες Chiquita είναι επίσης εξαιρετικές για όλους όσοι προσέχουν την υγεία τους, καθώς είναι πλούσιες σε σημαντικές βιταμίνες (συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C και B6) και μέταλλα (κάλιο και μαγνήσιο), φυσικά σάκχαρα και διαλυτές ίνες.

Ακολουθούν μερικές υπέροχες συνταγές με μπανάνες Chiquita που μπορείτε να δοκιμάσετε για τον Vegetarian Μήνα:

Vegan Βάφλες Μπανανόψωμου Chiquita

Οι βάφλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα καλό γεύμα! Περιέχουν μπανάνες Chiquita, αλεύρι, σιρόπι σφενδάμου και γάλα βρόμης, ενώ είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να τις φτιάξετε.

Vegan Cupcake με Κρέμα Μπανάνας Chiquita

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα cupcakes είναι ένα από τα πιο λαχταριστά σνακ και ακόμη και το όνομα αυτής της συνταγής είναι αρκετό για να σας ανοίξει την όρεξη. Φτιάξτε τα με μπανάνες Chiquita, γάλα ρυζιού, αλεύρι και κανέλα, γαρνίρετε με μια πλούσια, κρεμώδη επικάλυψη από –τι άλλο– μπανάνες Chiquita και ιδού: Μόλις φτιάξατε το τέλειο απογευματινό σνακ.

Vegan μπανανόψωμο Chiquita με φυστικοβούτυρο

Ο συνδυασμός από υπέροχες μπανάνες Chiquita και φυστικοβούτυρο είναι απλώς από άλλο κόσμο: Αυτή η λαχταριστή συνταγή περιέχει επίσης καστανή ζάχαρη, αλεύρι και λάδι και το αποτέλεσμα είναι ένα απλά θεϊκό μπανανόψωμο. Πασπαλίστε και ζάχαρη άχνη ως τελική πινελιά.

Vegan muffin σοκολάτας με μπανάνες Chiquita

Μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο: Μόλις βρήκατε την τέλεια συνταγή για να χρησιμοποιήσετε τις πολύ ώριμες μπανάνες σας, ενώ ο υπέροχος συνδυασμός μπανάνας-σοκολάτας είναι υπερβολικά δελεαστικός για να του αντισταθείτε! Το καταπληκτικό αυτό σνακ περιέχει μπανάνες, αλεύρι, καστανή ζάχαρη, λάδι καρύδας, γάλα αμυγδάλου, σκόνη κακάο και σταγόνες vegan σοκολάτας.

Vegan muffin με πεκάν και μπανάνες Chiquita

Εάν είστε λάτρης των καρυδιών, αυτή η συνταγή είναι για εσάς. Είναι μια κλασική συνταγή που συνδυάζει υπέροχη γεύση και υφή, και περιέχει μπανάνες, αλεύρι, λάδι καρύδας, καστανή ζάχαρη, γάλα αμυγδάλου, κανέλα και μια γενναία δόση από ψιλοκομμένα πεκάν.

Ανεξάρτητα από το αν είστε vegetarian εδώ και καιρό ή θέλετε να δοκιμάσετε μερικές vegetarian συνταγές αυτόν τον Vegetarian Μήνα, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας ιδανικός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο ξεχωριστός μήνας δεν θα είναι απλώς γεμάτος από νόστιμα γεύματα και σνακ, αλλά και από στιγμές διασκέδασης!

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.chiquita.gr

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link