ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από την Chiquita!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι σκέψεις όλων μας είναι στο λουκούλλειο γεύμα που θα ετοιμάσουμε για τις γιορτές.

Και όποιος δεν θέλει να χαλάσει την υγιεινή διατροφή του, δεν έχει παρά να φτιάξει τις πεντανόστιμες συνταγές μας με λαχταριστές μπανάνες Chiquita (όπως την παρακάτω συνταγή μας για φανταστικό μπανανόψωμο). Αυτές οι υπέροχες συνταγές είναι ελαφριές, νόστιμες και αποτελούν ιδανικά κεράσματα για να συνοδεύσουν τα πιο παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα.

Το καλύτερο με τις μπανάνες Chiquita είναι, φυσικά, ότι εκτός του ότι αποτελούν το αγαπημένο γλυκό φρούτο όλων μας με την κρεμώδη υφή, περιέχουν άφθονες υγιεινές φυτικές ίνες και κάλιο διευκολύνοντας την πέψη και συμβάλλοντας στην υγεία της καρδιάς. Οι μπανάνες μας περιέχουν επίσης φυσικά σάκχαρα που χαρίζουν ενέργεια, τονώνοντας τον οργανισμό μας αυτήν τη δραστήρια εποχή των γιορτών. Κι επειδή τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με το να μοιραζόμαστε, τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε τη μέρα σας σαν οικογένεια με ένα τσαμπί μπανάνες που θα μοιραστείτε στο πρωινό σας.

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από την Chiquita!

Σε μια ακόμα συναρπαστική εορταστική πρωτοβουλία, η Chiquita θα χρησιμοποιήσει το Instagram για να αποκαλύψει τα δώρα που θα προσφέρει τις 24 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα σε μια δράση που θα διαρκέσει όλον τον Δεκέμβριο – στο @Chiquitabanana θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αποκλειστικά δώρα από την Chiquita, όπως μπολ, μπουφάν, power bank, USB στικ, ομπρέλες και μπάλες ποδοσφαίρου – κάθε μέρα θα προσφέρεται και διαφορετικό δώρο, επομένως να συνδέεστε συχνά για να έχετε κι εσείς την ευκαιρία να κερδίσετε!

Οι συνταγές με μπανάνα είναι απολαυστικές όλον τον χρόνο, αλλά οι παρακάτω σπέσιαλ συνταγές για μπανανόψωμο και μπισκότα μπανάνας θα προσθέσουν μια λαμπερή νότα σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Μπορείτε να τις φτιάξετε λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να μην σας πέσουν όλα τα μαγειρέματα μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων – τόσο το μπανανόψωμο όσο και τα μπισκότα μπανάνας παραμένουν ολόφρεσκα εάν τα φυλάξετε σε αεροστεγές δοχείο και αποτελούν το ιδανικό σνακ.

Χριστουγεννιάτικο μπανανόψωμο Chiquita

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από την Chiquita!

Όπως συνηθίζεται με τα εορταστικά εδέσματα, το χριστουγεννιάτικο μπανανόψωμο που σας προτείνουμε είναι γεμιστό με υπέροχα υλικά, κυρίως μπανάνες Chiquita! Είμαστε σίγουροι ότι αυτό ακριβώς είναι το κέρασμα που θα ήλπιζε να απολαύσει ο Άγιος Βασίλης ως ανταπόδοση για τα δώρα που φέρνει μέσα από την καμινάδα! Απλό στην παρασκευή και υπέροχα ζουμερό, σας εγγυόμαστε ότι μόλις το δοκιμάσετε θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά όλες τις εποχές του έτους.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα μπανάνας Chiquita

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από την Chiquita!

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα μαλακά και πεντανόστιμα μπισκότα! Χάρη στην εύθρυπτη υφή τους, την εξαίσια γεύση τους και την ευκολία στην παρασκευή τους, αυτά τα κεράσματα που λιώνουν στο στόμα είναι απλώς ακαταμάχητα! Αποτελούν επίσης μια τρυφερή ανταπόδοση σε κάθε μάγειρα ή μαγείρισσα ως ένα γλυκό «ευχαριστώ» για όλες τις ώρες που πέρασε στην κουζίνα ετοιμάζοντας το πλούσιο δείπνο των Χριστουγέννων.

Οι μπανάνες Chiquita είναι το ιδανικό υλικό για κάθε είδους νόστιμο και υγιεινό κέρασμα, ενώ αποτελούν έναν θαυμάσιο τρόπο για ένα υγιεινό ξεκίνημα, τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και οποιαδήποτε άλλη μέρα. Καταναλώνονται μόνες τους ή ως υλικό μας γευστικής συνταγής, και είναι ιδανικές για να ξεκινήσετε τις γιορτές. Οι συναρπαστικοί διαγωνισμοί της μπανάνας μας στο Instagram συμβάλλουν επίσης στον ενθουσιασμό των γιορτών, χαρίζοντάς σας όμορφα δώρα. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από την Chiquita!

Ακολουθήστε μας στο Instagram @Chiquitabanana

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link