Ροζ κορδέλα Chiquita
Ροζ κορδέλα Chiquita

Η Chiquita «ντύνεται» στα ροζ

Εταιρικά νέα
09 Οκτ 2017

Αληθεύει ότι 100 εκατομμύρια μπανάνες «ντύνονται» στα ροζ; Ναι, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Οι μπανάνες Chiquita θα έχουν ένα χαρακτηριστικό ροζ αυτοκόλλητο. Η καμπάνια ξεκινά τον Οκτώβριο, που είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και θα συγκεντρώσει το δημόσιο ενδιαφέρον στο σημαντικό θέμα του καρκίνου του μαστού.

Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, 100 εκατ. μπανάνες Chiquita θα φορέσουν παγκοσμίως ένα ειδικό ροζ αυτοκόλλητο. Στόχος είναι η προσέλκυση του ενδιαφέροντος σε ένα ευαίσθητο θέμα που επηρεάζει όλους, όχι μόνο τον Οκτώβριο. Με εκατομμύρια νέα περιστατικά κάθε χρόνο, ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες παγκοσμίως.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι το κλειδί για την έγκαιρη διάγνωση και τη μείωση της πιθανότητας να σημειωθεί θάνατος από καρκίνο του μαστού. Ρωτήστε τον γιατρό σας ποιες είναι οι συστάσεις για εσάς.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα παγκοσμίως, η μπανάνα είναι πιστός σύντροφος μικρών και μεγάλων και καταναλώνεται σε τεράστια ποικιλία μορφών σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ο λόγος που η Chiquita συμμετέχει τόσο ενεργά: Η Chiquita βρίσκεται στην κουζίνα σχεδόν κάθε νοικοκυριού. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να επιστήσει την προσοχή σε θέματα καρκίνου του μαστού. Η Chiquita θέλει να αξιοποιήσει την υψηλή θέση που κατέχει για έναν καλό σκοπό.