ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Η Chiquita συνεργάζεται με τo Snapchat για την Παγκόσμια Ημέρα Μπανάνας

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αξιοποιεί την τεχνολογία του Snapchat για να διασκεδάσει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο

Η Chiquita, η κορυφαία εταιρεία μπανάνας παγκοσμίως, ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τo Snapchat, την γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία έρχεται να διασκεδάσει τους καταναλωτές εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μπανάνας στις 17 Απριλίου. Από τις αρχές Απριλίου έως τα τέλη Μαΐου, διάφορα SnapCodes θα κοσμήσουν 200 εκατομμύρια μπλε αυτοκόλλητα της Chiquita, επιτρέποντας στους λάτρεις της μπανάνας να «ξεφλουδίσουν» εικονικά το αυτοκόλλητο και να ζήσουν τρεις συναρπαστικές νέες εμπειρίες.

Η καμπάνια Snapchat περιλαμβάνει: γενικό φακό, φακό προσώπου και παιχνιδοφακό. Ο γενικός φακός μετατρέπει τους χρήστες του Snapchat σε μια φιγούρα μπανάνας Chiquita που χορεύει. Ο φακός προσώπου μετατρέπει τα πρόσωπά τους σε μια μπανάνα Chiquita. Ο παιχνιδοφακός καλεί τους χρήστες του Snapchat να συλλέξουν σε μια φρουτιέρα τις μπανάνες Chiquita που πέφτουν για να κερδίσουν πόντους.

Η Snapchat καμπάνια περιλαμβάνει τα παρακάτω τρία φίλτρα: Το World Lens, το Face Lens και το Gamified Lens. Το World Lens μετατρέπει τους χρήστες του Snapchat σε ένα χαρακτήρα μπανάνας Chiquita που χορεύει. Το Face Lens μετατρέπει το πρόσωπο του χρήστη σε μία μπανάνα Chiquita. Ενώ, το Gamified Lens προσκαλεί τους Snapchatters να παίξουν και να κερδίσουν πόντους πιάνοντας τις μπανάνες Chiquita που πέφτουν με ένα μπολ φρούτων.

Οι μπανάνες είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα σε μανάβικα και σούπερ μάρκετ, γεγονός που τις βάζει σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό σε όλο τον κόσμο" "Η Chiquita είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει την τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης του Snapchat στο χώρο των φρέσκων φρούτων. Αυτό μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία αξιοποίησης του εμβληματικού μπλε αυτοκόλλητου και χρήση του ως ένα δυνατό σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές της γενιάς των Millennial και της γενιάς Z, οι οποίοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με την εταιρεία με ένα διασκεδαστικό και σχετικό με το σήμερα τρόπο».

δήλωσε ο Νίκος Στεφανίδης, Country Manager Greece, Cyprus, Balkans της Chiquita

Για δεκαετίες τώρα, η Chiquita έχει δημιουργήσει πολλές ειδικές εκδόσεις του μπλε αυτοκόλλητου και η καμπάνια για το Snapchat αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δυνατότητας της εταιρείας να αλληλεπιδρά με τους καταναλωτές με έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο. Εκτός αυτού, το εμβληματικό αυτοκόλλητο αντιπροσωπεύει για την Chiquita την υψηλή ποιότητα, τις γευστικές μπανάνες και πάνω απ’ όλα τη βιωσιμότητα. Για το λόγο αυτό, η πρωτοβουλία “Πίσω από το Μπλέ αυτοκόλλητο” περιλαμβάνει μία σειρά από καινοτομίες στη διαχείριση των γεωργικών εκτάσεων και την εφοδιαστική αλυσίδα, με θετικό αντίκτυπο στη διαχείριση των αποβλήτων, τη μείωση των εκπομπών CO2, το υδάτινο αποτύπωμα και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία, επισκεφθείτε τη σελίδα www.chiquita.gr/snapchat ή κάνετε share στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #ChiquitaBanana.

Σχετικά με το Snapchat

Η Snap Inc. είναι εταιρεία λογισμικού εφαρμογής μηνυμάτων εικόνας. Πιστεύουμε ότι η επανεφεύρεση της εικόνας και του βίντεο αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ζουν και επικοινωνούν οι άνθρωποι. Συμβάλλουμε στην ανθρώπινη πρόοδο, ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους να εκφραστούν, να ζήσουν τη στιγμή, να μάθουν για τον κόσμο και να διασκεδάσουν μαζί.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link
Powered by Social Snap