ΝΕΑ

Η Chiquita Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

ΝΕΑ

12 Μαΐου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Γιορτάστε με όλη την οικογένεια

Στις 15 Μαϊου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, οπότε τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από την ίδια την οικογένεια; Εμείς στην Chiquita καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε τις οικογένειες παγκοσμίως, προτείνοντας μια επιλογή από συναρπαστικές δραστηριότητες που ο καθένας μπορεί να κάνει από την άνεση του σπιτιού του, ενώ παράλληλα φέρνουν όλη την οικογένεια πιο κοντά.

Οι οικογενειακές στιγμές είναι πολύτιμες και οι απλές και συναρπαστικές δραστηριότητες που θα βρείτε στην αρχική σελίδα μας μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε δραστήριοι και να διασκεδάσετε.

Υπάρχει κάτι για κάθε λάτρη της μπανάνας: συνταγές για να φτιάξετε πεντανόστιμες λιχουδιές με μπανάνα με τα παιδιά σας, υπέροχα παιχνίδια, σχέδια για ζωγραφική και μια μεγάλη γκάμα από ιδέες για το πρόγραμμα γυμναστικής σας. Και οι λάτρεις της μπανάνας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν: Οι υπέροχες, ποιοτικές μπανάνες της Chiquita είναι πλούσιες σε εδώδιμες ίνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία παρέχουν στον οργανισμό σας την υγεία και την ενέργεια που χρειάζεται.

Οι διασκεδαστικές δραστηριότητες της Chiquita έχουν κάτι για όλους: Δείτε τι σας προσφέρουμε και δοκιμάστε κάποιες από τις δραστηριότητές μας!

Διαδικτυακά παιχνίδια

Τα διαδικτυακά παιχνίδια της Chiquita είναι εδώ για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ακονίστε τον νου σας με τα παζλ μας και δοκιμάστε τη μνήμη σας με τα παιχνίδια μνήμης και τα παιχνίδια αντιστοίχισής μας. Προσφέρουμε εξαιρετικά παιχνίδια “αντιστοίχισης εικόνων”, στα οποία θα πρέπει να θυμάστε πού κρύβονται τα ζευγάρια των εικόνων με θέμα την μπανάνα όσο το δυνατόν συντομότερα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ταιριάζοντας τις υπέροχες φωτογραφίες της Chiquita με σύμβολα. Κερδίστε τα μοναδικά βραβεία μας!

Η Chiquita Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

Οι Πρωταθλητές της Chiquita Μετρ της Συλλογής Αυτοκόλλητων της Chiquita

Αν ψάχνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες για να κρατήσετε την οικογένειά σας απασχολημένη, μπορείτε να βρείτε υπέροχες ιδέες και έμπνευση από το λεύκωμα της Becky Martz, την ενθουσιώδη, 70χρονη συλλέκτρια αυτοκόλλητων μπανάνας από τη Φλόριντα, η οποία ασχολείται με αυτό το χόμπι εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Με την πάροδο των χρόνων, η Chiquita άφησε πίσω της εκατοντάδες μοναδικές εκδόσεις του εμβληματικού Μπλε Αυτοκόλλητού της, οι οποίες αναδεικνύουν θέματα όπως τη φυσική κατάσταση, τη διασκέδαση, έργα τέχνης που φιλοτέχνησαν λάτρεις της Chiquita, τη μουσική και πολλά άλλα. Η Becky έχει επισκεφτεί χώρες σε όλο τον κόσμο αναζητώντας σπάνια αυτοκόλλητα. Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε κι εσείς τη δική σας συλλογή;

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ενέργεια χάρη στις συνταγές για πρωινό της Chiquita

Ένα εξαιρετικό οικογενειακό πρωινό είναι ο τέλειος τρόπος να φέρετε την οικογένειά σας πιο κοντά και ταυτόχρονα να της χαρίσετε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ημέρα. Είναι σίγουρα δύσκολο να βρει κανείς το τέλειο πρωινό. Ωστόσο, οι πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita, με την ευελιξία που μας παρέχουν, μπορούν να μετατρέψουν ένα απλώς καλό γεύμα σε κάτι το υπέροχο. Σας προτείνουμε να συμπεριλάβετε στο πρωινό σας τα μπανάνα σπλιτ με μπανάνες Chiquita, κόκκινα φρούτα και φυστικοβούτυρο ή ίσως τις βάφλες μπανάνας με μπανάνες Chiquita, μύρτιλα και κρέμα σαντιγί.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για το πρωινό σας είναι το τραγανό μούσλι με μπανάνες Chiquita σε βαζάκι. Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή συνταγών μας για ένα τέλειο και λαχταριστό πρωινό γεύμα.

Προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι για να μείνετε σε φόρμα

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να παραμένετε σε φόρμα και να έχετε ισχυρή θέληση για γυμναστική. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Chiquita έχει συλλέξει εξαιρετικές συμβουλές από τον γκουρού της γυμναστικής Frankie Ruiz, σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο σπίτι, με γνώμονα τη φυσική κατάσταση. Με συναρπαστικές ιδέες για διαφορετικούς τύπους άσκησης που ταιριάζουν σε κάθε μέλος της οικογένειας, οι ιδέες μας για γυμναστική στο σπίτι θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα ευεξίας σας.

Οι μπανάνες Chiquita φέρνουν όλη την οικογένεια πιο κοντά από όλες τις απόψεις και χαρίζει σε όλα της τα μέλη ένα χαμόγελο. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη νέα ενότητα του προφίλ σας στον ιστότοπό μας, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε συνταγές και να προγραμματίζετε τα γεύματά σας.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link