ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική τρελαίνουν την Chiquita!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita τρελαίνεται για τη γυμναστική αυτό το καλοκαίρι, σχεδόν όσο τρελαίνεται για τις μπανάνες.

Από σήμερα, περισσότερα από 200 εκατομμύρια μπανάνες Chiquita θα διαθέτουν μια συλλογή από 10 αυτοκόλλητα γυμναστικής με απλές και γρήγορες ασκήσεις, προκειμένου να συμβάλουν στην προώθηση μιας υγιεινής διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτή η νέα σειρά αυτοκόλλητων είναι μια υπενθύμιση ότι η γυμναστική μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα και ότι μια μπανάνα Chiquita μπορεί να χρησιμεύσει ως συμπλήρωμα σε ένα τέτοιο πρόγραμμα γυμναστικής.

Για ολόκληρο τον Ιούλιο, τα εμβληματικά Μπλε Αυτοκόλλητα θα περιέχουν διάφορες εικόνες γυμναστικής με σκοπό να ενθαρρύνουν τους λάτρεις της γυμναστικής να ολοκληρώσουν μια ποικιλία ασκήσεων, όπως την εκτέλεση 15 κάμψεων, ενός λεπτού σανίδας, 10 λεπτών ενσυνειδητότητας και άλλα. Αυτές οι σύντομες και απλές ασκήσεις γυμναστικής είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και στοχεύουν στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στη βελτίωση του μυϊκού τόνου και της ζωτικότητας του σώματος.

Η Chiquita λανσάρει αυτοκόλλητα γυμναστικής για να ενισχύσει την υγεία και την ευεξία - 1

"Εμείς στην Chiquita, θέλουμε να διαθέσουμε στην αγορά μια νέα σειρά αυτοκόλλητων που θα υπενθυμίζει στους λάτρεις των προϊόντων μας ότι η γυμναστική μπορεί να είναι διασκεδαστική και εύκολη αν διαθέθετε τα σωστά εργαλεία". "Με περηφάνια προσφέρουμε ένα σούπερ φρούτο, γεμάτο βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορεί να βοηθήσει τους λάτρεις των προϊόντων μας να επιτύχουν τους στόχους της φυσικής κατάστασης με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο."

Jamie Postell, Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Αμερικής για την Chiquita.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν τις ασκήσεις ατομικά ή με την οικογένεια και τους φίλους τους, προσφέροντας τις μπανάνες Chiquita ως κίνητρο για διασκέδαση. Προτρέπουμε επίσης τους λάτρεις των προϊόντων μας να κοινοποιούν δραστηριότητες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το #ChiquitaChallenge και να επισκέπτονται την αρχική σελίδα της Chiquita για περαιτέρω έμπνευση: www.chiquita.com/fitness-challenge.

 

Οι μπανάνες Chiquita δρουν προστατευτικά για την καρδιά, είναι πλούσιες σε βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως το κάλιο – σημαντικό για την οικοδόμηση καθαρού μυϊκού ιστού– και περιέχουν χαμηλές ποσότητες νατρίου. Παρέχουν επίσης ένα φυσικό σάκχαρο, τη φρουκτόζη, και μια σημαντική ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες επιβραδύνουν την πέψη και συμβάλλουν στην αργή απορρόφηση των σακχάρων ώστε να αποτρέπονται οι απότομες αυξήσεις των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που εξηγεί γιατί είναι το ιδανικό σνακ για αθλητές και δρομείς. Οι διαλυτές ίνες συμβάλλουν στη μείωση της “κακής” χοληστερόλης και, συνεπώς, στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και διαβήτη τύπου 2.

Δοκιμάστε τις καλύτερες συνταγές με μπανάνες Chiquita για να προετοιμάσετε και να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας πριν και μετά τη σωματική άσκηση. Αυτό το καλοκαίρι το σώμα σας θα είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση χάρη στις μπανάνες Chiquita!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link