ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με τις Μπανάνες Chiquita!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Μετά τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες, ο μουντός ουρανός επιτέλους μας αποχαιρετάει. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε τη λιακάδα, τα ανθισμένα λουλούδια και τον καταγάλανο ουρανό. Ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε την Άνοιξη!

Ήρθε η ώρα να βγούμε από την κοινωνική χειμέρια νάρκη και να επωφεληθούμε στο έπακρο από τις μεγαλύτερες ημέρες και τις αυξανόμενες θερμοκρασίες.  Άνοιξη σημαίνει λιγότερος χρόνος μπροστά στην τηλεόραση και περισσότερος χρόνος έξω! Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες ανοιξιάτικες δραστηριότητες της Chiquita που θα σας βοηθήσουν να υποδεχτείτε την Άνοιξη με ανοιχτές αγκάλες.

Άσκηση στο ύπαιθρο

Ξεχάστε για λίγο το γυμναστήριο και ασκηθείτε στο ύπαιθρο. Ο καθαρός αέρας θα δώσει μια έξτρα ανοιξιάτικη πνοή στον ρυθμό σας. Πηγαίνετε για τρέξιμο ή κάντε μια μεγάλη βόλτα με ποδήλατο. Άλλωστε ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ο καλύτερος καιρός για να ασκηθείτε εκτός σπιτιού, αφού δεν κάνει ούτε πολλή ζέστη, ούτε πολύ κρύο. Η αίσθηση που δημιουργεί στο δέρμα σας το δροσερό αεράκι σε συνδυασμό με τις ζεστές ακτίνες του ήλιου θα σας τονώσει και θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση! Και μην ξεχάσετε να κολατσίσετε με μια μπανάνα Chiquita όταν τελειώσετε τη γυμναστική σας. Οι μπανάνες είναι γεμάτες κάλιο, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κράμπες!

Τοποθετήστε ταΐστρες για τα πουλιά

Φυσικά δεν γίνεται να είμαστε όλη την ώρα έξω τη στιγμή που έχουμε ένα σωρό δουλειές να κάνουμε στο σπίτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με τη φύση εκ των έσω. Τοποθετήστε μια ταΐστρα για πουλιά στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας και η φύση θα έρθει κοντά σας.

Πηγαίνετε για πικνίκ

Γεμίστε το καλάθι του πικνίκ σας και πηγαίνετε στο κοντινότερο πάρκο. Πάρτε μαζί σας ένα βιβλίο ή ακόμα καλύτερα έναν φίλο για να γευματίσετε μαζί στον καθαρό αέρα. Τα πικνίκ είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να ομορφύνετε τη μέρα σας, μετατρέποντας παράλληλα το γεύμα σε μια περιπέτεια. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μερικά Ψωμένια ρολλάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita. Μάλλον θα δυσκολευτείτε θα πιστέψετε ότι αυτό το πεντανόστιμο γλυκό είναι και πολύ υγιεινό!

Φτιάξτε τον κήπο σας

Επανασυνδεθείτε οικογενειακώς με τη φύση φτιάχνοντας τον κήπο σας. Δείξτε στα παιδιά σας πώς ένας μικρούτσικος σπόρος μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα λεπτεπίλεπτο λουλούδι ή ακόμη και σε ένα φρέσκο, νόστιμο και θρεπτικό καρπό. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιάσετε το οικογενειακό τραπέζι με φρέσκα τρόφιμα δικής σας παραγωγής, αλλά και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί σαν οικογένεια.

Κάντε μπάρμπεκιου

Τώρα που ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει, ήρθε η ώρα να χαρείτε τις ηλιόλουστες ημέρες με το πρώτο μπάρμπεκιου της σεζόν. Προσκαλέστε φίλους και γείτονες και απολαύστε νόστιμες γεύσεις με καλή παρέα. Δοκιμάστε τις ψητές μας μπανάνες στο μπάρμπεκιου. Όχι μόνο θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αλλά θα έχετε και μια υγιεινή εναλλακτική που ταιριάζει σε όλες τις διατροφικές ανάγκες. Ως γαρνιτούρα, μην παραλείψετε να σερβίρετε σαλάτα με γαρίδες και μπανάνες Chiquita, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους σας.

Ατενίστε τα άστρα

Ξαπλώστε στο ύπαιθρο και ατενίστε τα άστρα καθώς ανάβουν σαν φωτάκια στον ουρανό. Προσπαθήστε να εντοπίσετε κάποιους αστερισμούς και αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Το λαμπύρισμα των άστρων μας μαγεύει όλους, μικρούς και μεγάλους. Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να είναι ρομαντική, γαλήνια, επιμορφωτική και πολλά άλλα, ανάλογα πάντα με το άτομο που θα επιλέξετε να τη μοιραστείτε. Για αυτή την τόσο ιδιαίτερη δραστηριότητα, έχουμε μια ιδιαίτερη συνταγή. Δοκιμάστε τις κλασσικές αλλά θεσπέσιες Τρούφες με ταχίνι και μπανάνες Chiquita. Ναι, ο νυχτερινός ουρανός είναι εντυπωσιακός, αλλά αυτή η συνταγή ίσως και να τον ξεπερνάει!

Εμπρός λοιπόν, βγείτε από το σπίτι και απολαύστε την ανοιξιάτικη λιακάδα! Μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας ανοιξιάτικες δραστηριότητες χρησιμοποιώντας το #Chiquitabanana

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link