ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Τρεις συνταγές με μπανάνες Chiquita για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σίγουρα θα αγαπήσετε

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Ερωτευτείτε με μια εκπληκτική συνταγή με μπανάνες Chiquita!

Ήρθε και φέτος η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν θέλετε να φωτίσετε με τροπικές ηλιαχτίδες την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου, γιατί να μην του μαγειρέψετε μια πεντανόστιμη έκπληξη για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα; Το μαγείρεμα είναι διασκεδαστικό και κάνει καλό στην ψυχή και στην καρδιά, ειδικά αν χρησιμοποιείτε μπανάνες Chiquita, που σημαίνει πως ό,τι και να φτιάχνετε θα έχει επίσης και πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα της μπανάνας κάνουν αυτή τη γλυκιά κίνηση ακόμα πιο ρομαντική!

Μια σαλάτα φρούτων σε σχήμα καρδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με μπανάνες Chiquita και καρπούζι, καθώς και με ένα μικρό κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς, αυτή η συνταγή θα δείξει στο αγαπημένο σας πρόσωπο ότι ενδιαφέρεστε τόσο για εκείνο όσο και για την υγεία του. Αφαιρέστε ένα κομμάτι σε σχήμα καρδιάς από κάθε φέτα μπανάνας, κατόπιν αναμίξτε το κομμάτι που αφαιρέσατε και το εξωτερικό κομμάτι με κομμάτια καρπούζι κομμένα σε σχήμα καρδιάς για να επιτύχετε μια υπέροχη αντίθεση γεύσης, υφής και χρώματος. Προσθέστε φράουλες και γαρνίρετε με φύλλα μέντας για μια εξαιρετική λιχουδιά.

Ροζ ζεστή σοκολάτα με μπανάνα Chiquita

Πρόκειται για την απόλυτη λιχουδιά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με εκπληκτικά πλούσια υφή που θα προσδώσει μια ακόμα πιο ρομαντική διάθεση και μια νότα πολυτέλειας τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων. Αναμίξτε γάλα και τσιπς λευκής σοκολάτας σε ένα σκεύος και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια, ρίξτε μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατέψτε, προσθέστε μια κομμένη μπανάνα Chiquita και αναμίξτε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βάλτε το σε κούπες, γαρνίρετε με σαντιγί και κομμάτια μπανάνας σε σχήμα καρδιάς και απολαύστε!

Pancakes με μπανάνες Chiquita για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για ένα γλυκό ξεκίνημα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φτιάξτε εύκολα pancakes με μπανάνα! Ξεκινήστε αναμιγνύοντας λιωμένες μπανάνες, λιωμένο βούτυρο, αυγά, ξινόγαλα και μέλι και προσθέστε αλεύρι, ζάχαρη, διογκωτικά και αλάτι για να φτιάξετε μια τέλεια ζύμη. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη μεταλλική φόρμα σε σχήμα καρδιάς μέσα σε ένα τηγάνι με λιωμένο βούτυρο ώστε να συγκρατήσει τη ζύμη, αφού την έχετε αφήσει να ξεκουραστεί, και σύντομα θα σερβίρετε ένα πιάτο όλο αγάπη! Γαρνίρετε με κομμάτια μπανάνας σε σχήμα καρδιάς και σαντιγί για ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με όλα τα εκπληκτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει μια μπανάνα Chiquita σε ένα μόνο φρούτο – τη νόστιμη, κρεμώδη γεύση, τις φυτικές ίνες, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία – δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι μπανάνες μας είναι αγαπημένες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το να μοιραστείτε μπόλικες μπανάνες με το αγαπημένο σας πρόσωπο!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link