ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κάντε το πρωινό μια μοναδική ανάμνηση

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

30 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Ξεκινήστε μια συζήτηση και δώστε άλλη ενέργεια στη νυσταγμένη σας διάθεση την οποία θα θυμούνται με νοσταλγία όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να δεθείτε ως οικογένεια και να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε έξω ή να πάτε διακοπές. Για την ακρίβεια, μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές είναι μικρές εκδηλώσεις αγάπης κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τι περιμένετε λοιπόν; Μετατρέψτε το υγιεινό πρωινό σε ποιοτικό οικογενειακό χρόνο με μερικές από τις αγαπημένες οικογενειακές πρωινές συνήθειες της Chiquita.

Φτιάξτε μια εβδομαδιαία λίστα μουσικής για το πρωί

Make memories with healthy breakfasts

Προσθέστε στη λίστα σας παλιά και καινούρια τραγούδια. Θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε σχετικά με τις κορυφαίες επιτυχίες της εποχής σας και τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών σας, τότε και τώρα. Μπορείτε να δεχτείτε και αιτήματα για τη λίστα της επόμενης εβδομάδας! Έτσι, όλη η οικογένεια θα ξεκινάει την ημέρα της τραγουδώντας και θα νιώθει γεμάτη ενέργεια για να αντιμετωπίσει την ημέρα.
Προγραμματίστε τα εβδομαδιαία γεύματα όλοι μαζί, ως οικογένεια

Make memories at breakfast

Καλύτερα να έχετε κάποιες ιδέες ήδη προτού καθίσετε στο τραπέζι του πρωινού, για να βεβαιωθείτε ότι ο μάγειρας μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας, αλλά και ότι τα γεύματα είναι ισορροπημένα και υγιεινά. Για παράδειγμα, ρωτήστε την οικογένειά σας τι θα ήθελαν να φάνε για βραδινό την Τρίτη. Ή αν θα προτιμούσαν να φάνε καρότα ή μπρόκολο την Τετάρτη. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η οικογένεια αποφασίζει από κοινού και να είστε βέβαιοι ότι έτσι τα παιδιά θα φάνε περισσότερα λαχανικά! Και γιατί να μην ετοιμάζετε ένα «τρελό γεύμα» πού και πού; Αφήστε τα παιδιά να επιλέξουν ολόκληρο το μενού. Αφεθείτε σε στιγμές γέλιου καθώς οργανώνετε αυτό το ιδιαίτερο δείπνο κάθε δεκαπενθήμερο και ακούτε τις ιδέες των παιδιών να δίνουν και να παίρνουν στο τραπέζι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει ολόκληρη η οικογένεια κάτι να περιμένει.
Μετατρέψτε τα πρωινά σας σε μια σημαντική εμπειρία

Make memories at breakfast

Μιλήστε ως οικογένεια για τις επιθυμίες και τις ανησυχίες της ημέρας, της εβδομάδας ή του χρόνου. Μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες, όμως αυτό που είναι σημαντικό είναι πως είναι εκεί όλη η οικογένεια για να δώσει συμβουλές και να σκεφτεί λύσεις. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς κάθε μέλους της οικογένειας και θα κάνει την οικογένεια πιο δεκτική και πιο δεμένη συνολικά.
Δώστε μια χαρούμενη νότα στο πρωινό της οικογένειάς σας με μερικά αστεία ενώ απολαμβάνετε την υγιεινή συνταγή για πράσινο smoothie με μπαχαρικά και μπανάνες Chiquita

Make memories at breakfast

Κάντε έναν διαγωνισμό με ανέκδοτα και δείτε ποιος μπορεί να προκαλέσει το περισσότερο γέλιο στο τραπέζι. Τρομάξτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας βάζοντας ένα ζελεδένιο σκουληκάκι στα δημητριακά τους. Οι τσιρίδες και τα γέλια θα τονώσουν το ηθικό όλων.
Φτιάξτε ένα βάζο με ερωτήσεις

Make memories at breakfast

Θα το χρησιμοποιείτε όταν βλέπετε ότι η εβδομάδα έχει αρχίσει να σας κουράζει και χρειάζεστε κάτι για να χαμογελάσετε ως οικογένεια. Δείτε τις ερωτήσεις ενώ τρώτε τις πεντανόστιμες μικρές μπανάνες Chiquita με γιαούρτι και γκρανόλα που δεν χρειάζεται ψήσιμο. Κάνει καλό στο σώμα και στην ψυχή! Γεμίστε το βάζο με διάφορες ερωτήσεις. Τι είδους ζώο θα ήθελες να είσαι; Πώς σου αρέσουν τα βραστά αυγά; Αν είχες τρεις ευχές, ποιες θα ήταν αυτές; Αν μπορούσες να έχεις οποιαδήποτε υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;

Αυτές οι ερωτήσεις θα δώσουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας μια ψυχαγωγική και δημιουργική διάθεση, ιδανική για το ξεκίνημα της ημέρας!

Τι λέτε, ξεκινάμε;

Why The Banana Is Quite Possibly The World's Most Perfect Food

Ξεκινήστε να κάνετε τα πρωινά μια σημαντική και απολαυστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link