ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Υγιεινά σνακ και εύκολες συνταγές με μπανάνες Chiquita

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Όταν μετακινείστε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε πραγματικά υγιεινά σνακ. Είτε ταξιδεύετε, κάνετε κάποιο άθλημα ή απλώς περνάτε όμορφα, είναι αναγκαίο να εντάξετε τα υγιεινά σνακ στην καθημερινότητά σας ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή. Μια μπανάνα Chiquita ή ένα – δυο γλυκά με μπανάνα Chiquita αποτελούν την ιδανική υγιεινή διατροφή για εκείνους που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση.

Αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο χρόνο, σας προτείνουμε δύο εκπληκτικές και δημιουργικές συνταγές, ώστε ο δραστήριος ελεύθερος χρόνος σας να υποστηριχθεί με θρεπτικά συστατικά από υγιεινές μπανάνες. Ποιος είναι αυτός άλλωστε που μπορεί να αντισταθεί σε δύο υπέροχα γλυκά με μπανάνα;

Backpacking με μια μπανάνα Chiquita – το υγιεινό και εύκολο σνακ

<H2: Πρωτεϊνούχο ρόφημα βανίλιας με ώριμες μπανάνες Chiquita

Αυτό το εκπληκτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα που κάνει καλό στην καρδιά και είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, είναι ένας νόστιμος τρόπος να αποκαταστήσετε και να δυναμώσετε τους μύες σας μετά την καθημερινή σας άθληση. Σας βοηθά να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ταυτόχρονα να μειώσετε την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών.

<H2: Ενεργειακές μπάρες με μαγειρεμένη κινόα, μπανάνες Chiquita και σπόρους κολοκύθας>

Αυτές οι νόστιμες μπάρες φτιάχνονται από λιωμένη μπανάνα Chiquita, φυστικοβούτυρο ή βούτυρο αμυγδάλου, φρέσκους χουρμάδες, φρέσκο τζίντζερ, σπόρους κολοκύθας και μαγειρεμένη κινόα, μια ιδέα θαλασσινό αλάτι και ένα τέταρτο του φλιτζανιού αμύγδαλα χοντροκομμένα. Για μια νότα γλυκιάς υπερβολής, μπορείτε να προσθέσετε κομματάκια μαύρης σοκολάτας και θα έχετε ένα από τα πιο νόστιμα υγιεινά σνακ!

 

Οι μπανάνες Chiquita είναι ένα πολύ καλό σνακ για τις δραστήριες οικογένειες – χωρίς φασαρία, χωρίς σπατάλη και χωρίς συσκευασία, εκτός από την όμορφη βιοδιασπώμενη φλούδα που προστατεύει το εσωτερικό. Αποτελεί το τέλειο συστατικό ενός προγράμματος υγιεινής διατροφής. Δοκιμάστε μία σήμερα!

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link