ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Εντρυφήστε στο παρελθόν με τις διαχρονικές συνταγές της Chiquita

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

30 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita υπάρχει στο σπιτικό σας εδώ και 150 χρόνια, φροντίζοντας την υγεία, την ανάπτυξη και, κυρίως, τους γευστικούς κάλυκες της οικογένειάς σας.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε μερικές από τις αγαπημένες σας συνταγές Chiquita. Η Chiquita έχει την τέλεια συλλογή από συνταγές για να σας μεταφέρει στην παιδική σας ηλικία. Συνταγές που θα σας χαρίσουν μια γλυκιά αίσθηση θαλπωρής. Όλα αυτά τα χρόνια η Chiquita έχει κυκλοφορήσει πολλά βιβλία συνταγών με τις αγαπημένες σας οικογενειακές συνταγές με μπανάνες. Βιβλία συνταγών τα οποία, παραδόξως, σήμερα θεωρούμε παλιομοδίτικα! Η υπέροχη γεύση όμως δεν παλιώνει ποτέ!

Η άνοιξη πλησιάζει κι ήρθε η ώρα να βγούμε από τη χειμέρια νάρκη. Τώρα που ο κήπος άρχισε και πάλι να ανθίζει, μπορούμε να παραθέσουμε απολαυστικά γεύματα έξω από τους τοίχους του σπιτιού. Και τι καλύτερο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας από μια ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Chiquita; Ένα δημοφιλές πιάτο της δεκαετίας του ’60 που δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Ο συνδυασμός ελαφριάς, γλυκιάς ζελατίνης με πεντανόστιμη γέμιση είναι το ιδανικό ορεκτικό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η καλαίσθητη παρουσίαση θα κάνει τους καλεσμένους σας να πιστέψουν ότι αφιερώσατε ώρες για να τελειοποιήσετε αυτό το πιάτο! Διαβάστε τη συνταγή παρακάτω ή ανοίξτε το Βιβλίο συνταγών με μπανάνες Chiquitaτης μαμάς για να δοκιμάσετε τις πολυάριθμες παραλλαγές της Ανοιξιάτικης Σαλάτας.

Έπειτα, φτιάξτε το πάντα επίκαιρο ΜΙΛΚΣΕΪΚ ΜΠΑΝΑΝΑ. Αυτό κι αν θα σας ταξιδέψει στην παιδική σας ηλικία!. Ας είμαστε ειλικρινείς, ανήκει στις νούμερο ένα προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Όμως, μπορεί να σας φέρει αναμνήσεις από την εποχή του ‘να είσαι σπίτι πριν νυχτώσει’, όταν επιστρέφατε με γδαρμένα γόνατα μετά από ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς και η μαμά σας υποδεχόταν με ένα υπέροχο μιλκσέικ μπανάνας. Αλήθεια, είναι ποτέ δυνατόν αυτή η συνταγή να θεωρηθεί ξεπερασμένη; Το μιλκσέικ μπανάνα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το γούστο σας. Βρείτε όλες τις κορυφαίες παραλλαγές στο βιβλίο Η μπανάνα Chiquita παρουσιάζει 18 συνταγές από τις μονόλεπτες ταινίες της για να ενισχύσετε τη γεύση του κλασσικού Μιλκσέικ Μπανάνα. Προσθέστε ανανά, βανίλια, σοκολάτα, μπαχαρικά ή οτιδήποτε άλλο σας κάνει κέφι.

Μία συνταγή που έχει ικανοποιεί πιστά κάθε πεινασμένο στόμα εδώ και χρόνια και θα συνεχίσει να τα ικανοποιεί για πολλά χρόνια ακόμα, είναι η πολυαγαπημένη ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΚΕΪΚ. Τα πανκέικ σήμερα δεν είναι τίποτα χωρίς άφθονο γαρνίρισμα. Για μερικούς η μόνη αποδεκτή επικάλυψη είναι το σιρόπι σφενδάμου. Υπάρχουν όμως και κάποιοι από εμάς που μας αρέσει να πειραματιζόμαστε. Είτε είστε λάτρεις του γλυκού είτε του αλμυρού, αυτή η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ θα σας ξετρελάνει. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις συνταγές στο βιβλίο της Μπανάνα Chiquita Brands. Αυτή η επικάλυψη αποτελεί την ιδανική προσθήκη στα ντελικάτα, τραγανά άκρα και στο τρυφερό κέντρο των χρυσοκίτρινων πανκέικ. Και μόνο η σκέψη μας ανοίγει την όρεξη! Ευχαριστήστε τα παιδιά φτιάχνοντάς τους BANANA FUNCAKES από το βιβλίο συνταγών της Μπανάνα Chiquita. Αφήστε τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους ενώ δημιουργούν αστείες φατσούλες για να διακοσμήσουν τη στοίβα με τα απολαυστικά πανκέικ τους. Καλή σας όρεξη!

Οι μπανάνες έχουν μια γλύκα που βοηθάει να εξισορροπηθούν οι άλλες γεύσεις, όπως τα πικάντικα ή τα στυφά φαγητά. Αυτό τις κάνει ιδανικό συνοδευτικό για ένα γευστικό πιάτο. Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για ένα πολυάσχολο νοικοκυριό είναι οι ΨΗΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. Μπορείτε να τις σερβίρετε ως γαρνιτούρα με το παραδοσιακό ψητό ή να τις προσθέσετε σε πικάντικα πιάτα, όπως κοτόπουλο με κάρι, για να απαλύνετε την έντονη γεύση. Είναι τόσο γρήγορες και εύκολες στην παρασκευή και ιδανικές για να συμπληρώσουν μια ποικιλία γευμάτων.

Αυτές οι συνταγές της Chiquita είναι διαχρονικές και τόσο ευέλικτες, που θα τις λατρέψει όλη η οικογένεια. Ξεσκονίστε τα κλασσικά βιβλία μαγειρικής της Chiquita και ξεκινήστε να φτιάχνετε αυτές τις τόσο αγαπημένες συνταγές.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link