ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

Η καλύτερη μάρκα μπανάνας; Εννοείται πως είναι η Chiquita!

ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

27 Απριλίου 2021 ・ 2 ανάγνωση λεπτών

Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο αγαπούν τις μπανάνες. Αυτά τα αστεία, καμπυλωτά κίτρινα φρούτα που έχουν υπέροχη γεύση και μας φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση! Γιατί όμως οι μπανάνες Chiquita ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και έχουν κατακτήσει την πρωτιά της καλύτερης μπανάνας; Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε παρακάτω γιατί αυτό ισχύει…

Τα θρεπτικά συστατικά της μπανάνας βελτιώνουν την υγεία σας!

Η Chiquita είναι η καλύτερη μάρκα μπανάνας, αφού οι μπανάνες της είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως οι απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του καλίου και της βιταμίνης Β6. Το κάλιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα στον οργανισμό μας, καθώς ρυθμίζει την ισορροπία των υγρών και μειώνει την αρτηριακή πίεση και την κατακράτηση υγρών. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στην ομαλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ ενισχύει τον σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων. Όπως βλέπετε, τα θρεπτικά συστατικά της μπανάνας Chiquita είναι πολλά και σημαντικά.

κάλιο μπανάνας καλίου

Υπάρχουν πάνω από 400 ποικιλίες μπανάνας

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πάνω από 400 είδη μπανάνας στον κόσμο με ελαφρώς διαφορετικά χρώματα και γεύσεις; Η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι, φυσικά, η μπανάνα Cavendish. Στην Chiquita οι περισσότερες μπανάνες που καλλιεργούμε είναι μπανάνες Cavendish, αλλά παράγουμε κι άλλα είδη, όπως:

  • Τις Chiquita Mini, δηλαδή μια μικροσκοπική και πεντανόστιμη μπανάνα με ξινή γεύση και λεπτότερο περίβλημα από την ποικιλία Cavendish. Δύο άλλα είδη που καλλιεργούμε είναι παρόμοια με τις μπανάνες Cavendish.
  • Οι Chiquita Plantain είναι σαν πολύ μεγάλες μπανάνες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας συγγενής της μπανάνας, με πολύ άμυλο και πιο χοντρό περίβλημα. Τρώγονται συνήθως τηγανητές, ψητές ή στον φούρνο, σαν τις πατάτες.
  • Οι Chiquita Manzano είναι άλλη μια ποικιλία με μικρό μέγεθος αλλά υπέροχες ιδιότητες, οι οποίες έχουν μια χαρακτηριστικά ανοιχτή κίτρινη φλούδα. Είναι πεντανόστιμες, ψιλοκομμένες σε φρουτοσαλάτες, ως συστατικό σε smoothie, σε μπανανόψωμο ή, φυσικά, και μόνες τους, ως σνακ.
  • Οι Chiquita Red είναι κοντές, παχουλές και πολύ καλές για την υγεία σας. Αφού ωριμάσει, αυτή η κόκκινη μπανάνα έχει ένα πάλλευκο εσωτερικό, με κρεμώδη υφή και υπέροχη, γλυκιά γεύση, που θυμίζει κάτι από σμέουρο. Περιέχουν περισσότερο β-καροτένιο από τις μπανάνες Cavendish.
Τι κάνει την καλύτερη μπανάνα

Η ποιότητα της μπανάνας μας είναι στην κορυφή της αγοράς

Εργαζόμαστε καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι οι μπανάνες μας θα είναι εξαιρετικής ποιότητας όταν φτάνουν στο κατάστημα της γειτονιάς σας. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε βοηθήσει τους πελάτες μας να κατανοήσουν περισσότερα σχετικά με το πόσο θρεπτική είναι η μπανάνα, τι είναι αυτό που κάνει μια μπανάνα εξαιρετικής ποιότητας και πώς να επιλέγουν την καλύτερη μπανάνα. Στον κόσμο της μπανάνας Chiquita θα βρείτε πολλούς και διάφορους διασκεδαστικούς διαγωνισμούς και παιχνίδια με μπανάνες, καθώς και δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις του εμβληματικού Μπλε Αυτοκόλλητού μας, το οποίο συνεχίζουν να συλλέγουν οι λάτρεις της μπανάνας Chiquita. Επομένως, δεν είναι να απορεί κανείς που είμαστε γνωστοί ως η καλύτερη μάρκα μπανάνας!

Chiquita και απόβλητα τροφίμων για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Υποστηρίζουμε τη βιωσιμότητα και τη βιοποικιλότητα

Εκτός από το ότι διασφαλίζουμε, ώστε η μπανάνα Chiquita να είναι η καλύτερη μπανάνα στην αγορά, καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για να εφαρμόζουμε μεθόδους βιώσιμης καλλιέργειας, να διατηρούμε τη βιοποικιλότητα και να βοηθάμε τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Τηρούμε τους Στόχους για Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ και προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι καμία μπανάνα δεν πάει χαμένη. Είμαστε περήφανοι για τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει για να εξοικονομούμε νερό, να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακά μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια και την ισότητα των φύλων στους χώρους εργασίας μας.

Chiquita leads the way in preserving biodiversity - 1

Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε ότι τα φρούτα μας έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να είναι η τέλεια μπανάνα. Όταν αγοράζετε μπανάνες στο κατάστημα, η Chiquita είναι η καλύτερη επιλογή για να μπείτε στο καλάθι σας!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link