ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η Chiquita τρελαίνεται για τις πολύτιμες οικογενειακές στιγμές

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita τρελαίνεται για τις πολύτιμες οικογενειακές στιγμές

Είναι η εποχή του χρόνου όπου δημιουργούνται οικογενειακές αναμνήσεις και παίζονται νέα παιχνίδια. Οι γιορτές είναι η ιδανική στιγμή για να συγκεντρωθεί η οικογένεια, και τι καλύτερο από το να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με ένα διασκεδαστικό οικογενειακό παιχνίδι και μερικές γευστικές μπανάνες Chiquita;

Η γλυκιά, κρεμώδης γεύση μιας μπανάνας Chiquita είναι μια απόλαυση για κάθε μέλος της οικογένειας, από το νεότερο έως το μεγαλύτερο, ενώ πρόκειται για ένα φρούτο που καθαρίζεται εύκολα ενώ παίζετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι. Μια μπανάνα είναι επίσης η ιδανική, απλή και υγιεινή απόλαυση μετά το βαρύ φαγητό των γιορτών, και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν απαιτεί προετοιμασία!

Chiquita goes bananas over precious family moments Lifestyle

Οι μπανάνες Chiquita δεν έχουν πολλές θερμίδες ενώ είναι πλούσιες σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και διαλυτές φυτικές ίνες, παρέχοντας πραγματικά πολλά οφέλη για την καρδιά, το πεπτικό σύστημα, τα επίπεδα ενέργειας και άλλα. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα καλίου, ενώ ταυτόχρονα δεν περιέχουν πολύ αλάτι, επομένως είναι ιδανικές για όσους έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση. Οι μπανάνες περιέχουν επίσης φυσικά αντιόξινα, για όσους έχουν καούρες μετά από ένα μεγάλο γεύμα!

Υπάρχουν επίσης δεκάδες καταπληκτικές, εύκολες συνταγές με μπανάνες που μπορείτε να φτιάξετε αν η οικογένειά σας θέλει ένα ιδιαίτερο επιδόρπιο ή ένα γρήγορο σνακ που χαρίζει ενέργεια. Δείτε παρακάτω μερικές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Σπιτικά pancake με μπανάνες Chiquita και μύρτιλλα

Αυτά τα υπέροχα, αφράτα pancake είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας ή ως ένα εύκολο σνακ ενώ απολαμβάνετε στιγμές οικογενειακής θαλπωρής. Απλώς χτυπήστε μια υπερβολικά ώριμη μπανάνα Chiquita με δύο αυγά, προσθέστε μπέικιν πάουντερ και κανέλα και ανακατέψτε για να ολοκληρωθεί η ζύμη. Αφού μαγειρέψετε τα pancake, κόψτε μια ακόμα μπανάνα για γέμιση, προσθέστε μύρτιλα και γαρνίρετε με σιρόπι σφενδάμου για να αρχίσετε τη μέρα σας πανέμορφα.

Γλυκό σάντουιτς με μπανάνες Chiquita, φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα και μύρτιλλα

Το φυστικοβούτυρο και η μπανάνα ταιριάζουν όπως η γαλοπούλα και η γέμιση, οπότε αυτό το γρήγορο σάντουιτς είναι μια γευστική παραλλαγή της κλασικής έκδοσης του σάντουιτς φυστικοβούτυρου με μαρμελάδα. Απλώς απλώστε το φυστικοβούτυρο σε φέτες ψωμιού, προσθέστε μαρμελάδα φράουλα και ολοκληρώστε με κομμάτια κομμένης μπανάνας και μύρτιλλα. Με αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό μπορείτε ακόμα και να σχηματίσετε τη σημαία των ΗΠΑ!

Βάφλες μπανάνας Chiquita

Μια ακόμα εκπληκτική συνταγή στην οποία αναμειγνύετε μια υπερβολικά ώριμη μπανάνα με αυγά, γάλα και ψιλή ζάχαρη για να φτιάξετε μια ζύμη για βάφλες, στην οποία προσθέτετε αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και αλάτι. Αυτό το μίγμα παρασκευάζει εκπληκτικά ελαφριές βάφλες τις οποίες μπορείτε να γαρνίρετε με κομμάτια μπανάνας και μύρτιλλα ή κόκκινα φρούτα, και λίγη σαντιγί για πρόσθετη πολυτέλεια.

Μίλκσεϊκ μπανάνας

Ένα μίλκσεϊκ μπανάνας θεωρείται ότι είναι ένας καλός τρόπος για να συνέλθει κανείς από τις υπερβολές των γιορτών. Απλώς προσθέστε γάλα και όσο μέλι θέλετε για να ηρεμήσετε το στομάχι σας, να ενυδατωθείτε και να επαναφέρετε το σάκχαρο του αίματος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Έτσι, για ιδανικές οικογενειακές στιγμές αυτές τις γιορτές, προσθέστε μπανάνες Chiquita στη λίστα για τα ψώνια και διασκεδάστε το! Μια μπανάνα είναι το ιδανικό ταίρι για τα παιχνίδια των γιορτών και μια φυσική, υγιεινή προσθήκη στις ιδιαίτερες στιγμές που περνάτε μαζί.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link